Processinriktade mål

image

Jag har funderat och undrar om det här kan bli ett sånt där innehållslöst år med alldeles för lite att göra. Alltså.. saker att göra kommer jag ju garanterat finna men jag menar att ha tid över, att hinna ha tråkigt, att hinna med tidsfördriv. Ett år fyllt av mer än bara nödvändighetens tvång. 

Så har det ju redan varit, de månader som hunnit passera. Så.. kan aktiva val, handling och ett nytt tänk kanske se till att det fortsätter? 

Mycket bagage är det hur som helst som ska ur mitt liv och jag har en ny strategi! Istället för den vanligaste (eller i alla fall populäraste) approachen i strävan efter minimalism, att rensa ut och ställa undan ALLT för att sedan plocka fram det man saknar.. så ska jag istället plocka fram allt och tvinga varje pryl, varje person, varje sammanhang vara en aktiv del av mitt liv under 5 veckor, om jag inte är själaglada åt det efter de 5 veckorna har det inte längre någon plats i mitt liv!

Kommentera