Hack the life

image

Det har blivit glesare mellan texterna under maj än jag hade velat, det beror på att det vanliga livet har varit lite omvälvande. Jag har lagt all energi på att prata, gråta och kramas.. såhär skrev jag för en vecka sedan:

En nära vän till mig gick bort igår, jag hade velat ha ytterligare minst 3 * 15 år med honom i mitt liv! 

När vi först träffades hade han en grej han gjorde, precis när han började lära känna någon så nämnde han ”i förbifarten” och oftast vid ett lite olämpligt tillfälle något
något om ”när dom grävde runt där uppe i hjärnan”, med perfekt tajming utspelade sig sedan något som slutade med ”Jo, jag menar allvar, vill du se ärren?”. Sedan blev det ofta att han vände sig om och lyfte upp håret, där under såg man spåren efter öppen hjärnkirurgi.

Sannerligen ett paradigmskifte när ’retro is the future’ övergår i ’ there is no future in retro’… because there is no retro anymore..!! Damn it, helt ofattbart! 

http://www.toothpastefordinner.com/050415/life-hack-temporary.gif

Idag vill jag inte vara med längre! Jag vill inte berätta för min dotter att hon inte kommer träffa roligaste retro-Niclas igen. Någonsin. 
Jag vill inte ringa eller maila gamla vänner utan Facebook och berätta. 
Jag vill inte instinktivt tänka ”Jag ringer Niclas först!” en gång till! 
Jag vill inte springa på hans ex på ICA, hon som var min BFF en gång i tiden och nu låtsas som om vi aldrig hade träffats. 
Jag vill inte ens öppna fb för det strömmar in så mycket glada minnen som gör att det jobbiga gör så mycket mer ont! 

Jag vill bara skita i alltihop, kunna sätta mig på någon uteservering tillsammans och berätta om varför Platon uppfann himlen och varför jag varit så vansinnigt, vedervärdigt arg senaste året! Skratta åt vilken douch jag har varit. Varför hann jag inte det? Det skulle vi ju faktiskt göra!!

Kommentera