En sån där dag..

image

En sån där dag då både mellanmänsklig interaktion och all slags tankeverksamhet gör fysiskt ONT bortom ord.
En sån där dag som blev den första riktigt jobbiga skoldagen på en månad och barnets så långsamt uppbyggda sköra värld rasade fullständigt.
En sån där dag som började vingligt på gränsen mellan tillförsikt och besvikelse för andra barnet.
En sån där dag när en extra vuxen hade varit bra men istället är det välförtjänt party all night long och troligen närmare död än bakis som står på Dr Mormors schema.
En sån där dag då det ohållbara inte gick att stå ut med längre, må det bära eller brista!
En sån där ”I want to punch you in the face”-dag. Igen! Det hade jag i fredags, lördags, söndags, tisdags och onsdag också.. den i ordningen när ”not on speaking terms” känns rätt lockande igen.

En sån där dag när jag faktiskt omvärderar mitt liv! Och inser att jo, det vilar faktiskt på precis de principer jag tycker är riktiga och förnuftiga. Det är i vissa stunder krävande att utforska och sedan bevaka sina personliga gränser med ödmjuk bestämdhet, men det blir snabbt ett levande helvete om man inte gör det! Jag andas djupt och ser med förtröstan mot en snar framtid som fylls av lite långtråkig innehållslöshet, inte för länge men bara alldeles lagom för att längta efter händelserikedom igen.

Kommentera