Demogravning

image

Den här helgen är det demoparty men istället för att stå där på gräsmattan och hämta luft tillsammans fick jag datum för begravning idag. (Skriv en kommentar,  skicka mail eller sms om det inte nått er än!)
Det är så väldigt fel!! Jag har på sätt och vis vant mig, jag vet hur visan går och ändå känns det lika fel varje gång!

I sommar har det gått exakt halva mitt liv sedan min bror gick bort, då var det också demoparty. Jag vet att jag kom hem hel och hade alla mina saker med mig men jag minns inte riktigt hur. Det är nog enda gången jag flugit första klass extra allt inrikes, men det enda jag kommer ihåg är den extremt prydliga norska stuarten. Det måste varit en syn! En söndergråten tonåring som levt på jolt, sovit på ett betonggolv och inte duschat på fem dygn sitter mitt bland affärsmänens kostymer och slipsar.

Jag borde åka upp imorgon, kramas och gråta på ett till demoparty såhär en halv livstid senare. Lika mycket som jag borde ha sovit för minst tre timmar sedan. Vi får se hur det känns imorgon. Godnatt!

Kommentera