Pretty in pink

image

När man irriterat sig på att man de senste två dygnen slumpmässigt lyckats slänga ur sig helt obegripligt svammel när man ju just i stunden trodde det var alldeles ett helt glasklart och genialt uttalande.. 

sen börjar kinden domna och då tänker man att det kanske har ett samband med ä de där gångerna man tappat eller välte saker under dagen.. så man tar sin migränmedicin vid vad man tror är ’först symptom’ och inom en minut slår huvudvärken omkull en! Värre än att ha dubbelsidig öroninflammation, multipel tandvärk och akut infekterad varande brännskada i hela ansiktet samtidigt som huvudet krossas av ett skruvstäd och så tänk att man ska försöka föda barn samtidigt.. har man tur trillar polletten ner och man förstår att man gått med ett tyst migränanfall i minst tre dagar, accepterar att man nog bör agera därefter! 

Eller så har man sån otur att den kognitiva förmågan är nedsatt till den grad att man tänker att det kanske blir bättre bara man belönar sig själv med ett par rosa byxor.. 

Har någon någonsin sett mig bära rosa? Har jag nämnt att jag hatar att bära rosa. Inte? I så fall för jag det nu: Jag HATAR rosa! … Du gissade det … jag är nummer ägare till ett par rosa chinos … nu ska jag göra det jag borde gjort för fem timmar sedan, gå i ide.

Migraine – as dumb as it gets..!

Kommentera