Pang! Du är..

image

Året då jag blev förbannad. Om och om och om igen!

Det är över nu. Förbi  och passerat genom skiftet från ett kalenderår till ett annat, åtminstone i en symbolisk mening. Nu börjar en ny era av att kunna jämföra, datum för datum, vad som var då och vad som är nu.

Låta en era passera revy.
370 dagar från den mest levande fröjd till det håglösa helvetesgapet utsatt för djävulens hån.

Året då jag blev förbannad övergår i sorg. Inte den förtvivlade och desperata sortens bittra vredens avgrundssorg utan den ack så intensiva men samtidigt blida eftergivna acceptanspåtvingande sorgen. Den som viskar ”Jag vet att det är svårt, jag vet att det gör ont och jag finns här här för dig. Tappar du greppet så fångar jag och håller om dig.”

Jag vet inte vad det här året är för år, men gissningsvis ett mindre dokumenterat år. Svårt vore väl annat!

Kommentera