Galimatias och ingefäran

image

Jag öppnar ögonen varje dag och ser en värld jag inte vill leva i, jag ser kloka människor göra helt ofattbart korkade saker! Känner maktlösheten att inte kunna förklara varför, av att förmågan att påverka tycks ha glidit mig ur händerna..

Och precis där smyger sig föraktet in som en hal orm och biter sig fast i ett bestämt giftpumpande grepp. Förvandlingen har börjat. Processen är igång, snart är jag en av er! En virvelvind av blint raseri som stormar fram där vägen görs framkomlig.

En nyttig idiot!

Oväntade olyckor, mariga miljarder,
den mest outhärdliga kärleksfulla ignorans och vidriga valkyrior som kryper fram längs golvet och biter sina offer i hälsenan.

Runt mig hör jag om ondska och onda människor,
själv tror jag inte på Ondska, men elakheten den frodas friskt!

Bland ers digitaliserade högheters fräna frillor växer dess mysel,
trängs i uttänjd denim och kränger likt mögelrankor mellan rattar och nycklar och utlösta krockkuddar dränkta i söta spritångor.

Lögner och granater. Och läckra rödlökar, den enda som klarat sig undan medieormens vassa tunga!
..en vassare charm som inte klarade sig lika bra är IM men i mina tankar lever hon vidare, svassar runt där högt uppe i stans första flärdfulla skyskrapa.

En miljon hit, en miljon dit. Int’ är det så noga! Inte mer än lönekostnaden för alla Stockholm sjuksköterskor under nästan precis tre år. En struntsamma.
Oj, jaha, jo, miljarder.. måste det varit, ja.. Äsch men vad gör väll det, vi fixar det genom att såga lite i det murkna träbenent vi raglar fram på, det är inte mer än rättvist att alla gör sina uppoffringar nu när det är deflation och allt!

Jag hatar. Ja, du hörde rätt. Hatar!

Just nu hatar jag dig, din existens och allt du någonsin gjort.

Innerligt.

Oj.. jag…

Kommentera