Yrs-pysh

image

När man hittar sig själv på köksgolvet med ömmande begynnande blåmärken utan att veta hur man hamnar där eller hur länge man legat där… vi kan väll kalla det för spännande i något slags försök att vara positiv..? Och så kan vi ju försöka minnas läkarens glädjeivran tidigare i veckan över det ständigt låga blodtrycket.

…eller så kan vi skippa skitsnacket och #/)\?-#!+%~¥?§^>&*’a lite över yrseln och att aldrig kunna resa sig utan att riskera att svimma.

Okej, jag vet att rent medicinskt statistiskt är det en positiv trade-off, men på det personliga planet ser jag framför mig ett långt liv med många fler blåslagna uppvaknanden på kalla köksgolv. Jag får se till bara att käka ordentligt med D-vitamin och hålla skelettet starkt genom raska promenader så jag inte bryter lårbenshalsen sen när jag blivit vithårig. Häpp!

Kommentera