Kognitiv affärsutveckling

image

Jag läser Entreprenörskap och affärsutveckling 15 hp, än så länge liknar det mer en stor lektion i psykologi, kognition och personlig utveckling. Att lära sig hantera motgångar i livet, att tro på sina egna idéer och våga lita på att man har rätt även i de svåraste av lägen, att lyssna på kritik och ta in kunskap om situationen även när det är obekvämt men aldrig lita blint på någon/något, att ständigt vara öppen för att byta åsikt utan att låta stolthet stå ivägen.

Jag är helt grön på bokföring, jag känner mig fortfarande som en naiv novis i hur en affärsplan bör se ut, när jag skulle skriva ett CV på arbetsförmedlingen för två år sedan suckade dom och skakade på huvudet för resultatet var bedrövligt tragiskt… men KOGNITION det kan jag! Score!

Ett tomt CV blev plötsligt femton års erfarenhet av ett slag man inte kan läsa sig till. Såhär har det känts gång på gång de senaste 18 månaderna. Det är såhär det ska vara!

Många tycker att jag är en jobbig jävel som inte fogar mig, det är okej. Klart de tycker! Jag är ju skitjobbig om man tycker ”foga sig” är en positiv egenskap! Men var rak och ärlig, våga lita på mig så går vi och välter ett berg tillsammans. Försöker du välta mig så trillar jag och rullar iväg någon annanstans, det finns många berg här i världen..!

Kommentera