Villadöden.. eller efterlängtad lön för mödan?

image

Jag har storhandlat för första gången sedan i somras och jag bara förstår inte hur folk kan göra det frivilligt! Den livsstilen är för mig helt obegriplig, jag trodde det skulle bli lättare med tiden, jag trodde det fanns någon magisk tröskel som bara man kommer över den så blir allt mycket lättare och roligare och man får en massa mer tid och utrymme för annat som gör livet kul för varför i hela friden skulle man annars frivilligt välja att bo i villaförort? Efter fyra år hade inga fördelar uppenbarat sig men väldigt många tidskrävande merarbeten hade avslöjats.. hela livet skreeek efter något enklare och närmare!

Nu förstår jag att det finns folk som verkligen VILL leva så, människor som tycker det är ett självändamål. Det är helt ok, en lärorik insikt.

Kommentera