Glaset är fullt med luft

image

Jag behöver nya drömmar, nya mål att sträva efter nu när jag uppfyllt alla jag hade. Vad vill jag göra om tio år? Var vill jag vara om fem år? Vad vill jag ha uppnått om 20 år?

Det känns så konstigt att ha gjort allt och uppnått allt redan! Resan har varit kringelikrokig och tagit väldigt oväntade omvägar. Jag har gjort saker jag aldrig trodde jag skulle göra och haft stunder då jag aldrig trodde jag skulle komma hit, när jag inte ens trodde jag ville hit.

Det är viktigt att tänka efter och känna efter vad man vill och vad som känns bra. Skapa bilder av hur alla de där små delarna kan fungera ihop och vilka resurser och förutsättningar som krävs. Tänka ut vilka av sakerna man inte kan göra samtidigt. Gå vidare och formulera strategier.

Strategierna är lättare men drömmarna och målen..! De behöver grojord och växtnäring och väldigt mycket tid; och det direkt för framtiden är här redan NU.

Kommentera